Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість після розставання з матір'ю його двох дітей Оленою Войченко, яка звинувачувала чоловіка в зрадах, все частіше став з'являтися на екранах, в соцмережах, завойовуючи все більшу армію прихильників. Так, артист вирішив подбати про ідеальну посмішку, встановивши в 35 років брекет-систему та мотивуючи фанатів стежити за своїм здоров'ям в будь-якому віці.

"Привіт. Я Вова. Мені 35 років і сьогодні я поставив брекет-систему.
Я знаю, більшість з вас скаже «у тебе ж все добре з зубами».
Але це неправда.
Я носив 1,5 року елайнери і все виявилося даремно і гроші (близько 120 тис грн) і вбитий час.
У мене:
✅через неправильно зростаючі 8ки змістилися передні верхні і нижні зуби
✅змістилися настільки, що навіть після видалення корінних зубів вже пішли незворотні процеси.
✅нижня щелепа пішла назад на пару сантиметрів
✅різці стерлися, а два передніх потрібно витягнути вниз.
загалом, я вранці думав - ну, на кілька місяців.
Ні, виявилося на 1,5 роки.

Висновок: не бійтеся змінюватися і стежити за здоров'ям. Ми у себе одні😉", - поділився думками Остапчук. Фолловери не пройшли повз, проте багато хто залишив досить негативні коментарі під постом телеведучого.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.