Відома українська супермодель Алла Костромічова, яка полюбилася світовим дизайнерам і модним глянцям, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня порадувала фоловерів яскравими кадрами, мабуть, з відпочинку в теплій країні, але геолокації не залишила.

На нових знімках Алла позує в затишному підвісному кріслі, сидячи на купі подушок. Модель в атласній бежевій піжамі, яка приховує струнке тіло, її волосся зібране в акуратний хвіст, а на обличчі легкий макіяж і різні емоції. В руках Костромічова тримає красивий келих з яскравим напоєм, а в підписі до фото про це розповідає. "Петиція за те, щоб безалкогольні напої теж подавали у красивих келихах. Хто зі мною?" - написала модель. Треба сказати, що прихильники підтримали Аллу, багато хто в коментарях зізналися, що навіть воду п'ють з красивих келихів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, головна топ-модель України розбурхала фантазію фанатів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Костромічова з розмахом відзначила свої 33.

Також портал "Знай.ua" писав, що Алла Костромічова розповіла, як їсти і не товстіти.