Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася пікантними кадрами зі свіжою фотосесії, позуючи на розкішному курорті в Єгипті, куди вирушила зі своєю кращою подругою. Так, артистка приміряла довгу сорочку, пухнасті капці і білосніжний топ, відправившись в такому вигляді на прогулянку по нічному готелю і засвітивши нескінченні ніжки.

"Поки ми в сторіс обговорюємо тему маленьких грудей.. хотілося б закинути нову тему для роздумів - Ноги!!!
Довгі або короткі? Комплекси??!? Що думають хлопці??? 🌴🌴🌴", - поцікавилася Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Модна сорочка сильно 😛", "Красуня. І не слухайте тих, хто говорить що ви вульгарна, це просто заздрість!", "Всім бі такі ноги!!!!😄👍", "А ноги - дві дороги 😁😘🔥🚀", "Яка різниця, короткі або довгі, лише б красиві😉", "Головне, щоб голова на місці була😆", "Гарні у тебе ноги..і бомбічна сама!! Така шалена енергія🔥🔥🔥", "Впевнені дівчата без комплексів !! Лесюня ти молодець )))", "Відмінні ноги),шикарні".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше