Єдиний син співачки Каті Семенової потрапив в реанімацію. Відомо, що 34-річного Івана Батурина екстрено доставили в НДІ швидкої допомоги імені М. Скліфосовського. Російські ЗМІ дізналися, що у чоловіка нібито інсульт, і це дуже розлютило зірку. Спочатку вона не коментувала те, що сталося, але потім все-таки дала деякі коментарі, так і не назвавши причину госпіталізації. За даними преси, після попереднього огляду, сина Семенової перевели в реанімацію. Як він себе почуває поки невідомо.

У коментарі журналістам артистка повідомила, що її син Іван ліг у лікарню на три дні, але причин госпіталізації не назвала. "Якщо говорити про інсульт, то у вас давно трапився інсульт душі. Ніколи не користуйтеся неперевіреною інформацією і не лізьте в чуже життя", - прокоментувала вона. Також Семенова припустила, що журналісти заплатили який-небудь санітарці з лікарні за інформацію. "Скільки ви їй дали? Три тисячі? Я думаю, їй можна вже подумувати про покупку шуби. Спасибі вам, дорогі!", - каже співачка.

Катя Семенова з сином Іваном і онуком Матвієм, Скріншот з передачі «Коли всі вдома»
Катя Семенова з сином Іваном і онуком Матвієм, Скріншот з передачі «Коли всі вдома»

Варто відзначити, що син зірки пішов по творчих стопах батьків і став музикантом. Зараз він працює звукорежисером. Іван одружений, виховує сина. А Катя Семенова обожнює онука Матвія і намагається приділяти йому максимум уваги, адже у свій час виконавиця обділила увагою сина Івана через кар'єру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, на Київщині школяр відправив у лікарню 16 дітей, серед постраждалих – шестирічні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка "Гаррі Поттера" зізналася, що помирає від раку.

Також портал "Знай.ua" писав, що гімнастка Солдатова спростувала чутки про спробу суїциду.