Колишня наречена Віталія Козловського Раміна Эсхакзай продовжує брати інтерв'ю у популярний особистостей. На цей раз гостем її шоу став секс-символ української естради – Макс Барських. Напередодні свого гастрольного туру артист зустрівся з Раминой в студії, в якій проходила репетиція його концертної програми. Відповідне відео Раміна опублікувала на своєму каналі "Ходять Чутки".

"Аналізуючи різні інтерв'ю різних артистів: і сучасних, і минулих, і тих, хто помирав від передозу наркотиків, можна побачити, що це все нещасні люди, які опинилися в пастці слави. Чи не всі, але більшість. І ось я аналізував себе і думав: «Добре. Я хочу досягти успіху, і я взагалі йду по життю і роблю те, що я роблю - чому? Тому що я це люблю, або тому, що я намагаюся піти від самотності? Або я думаю, що, якщо я це отримаю або стану тим, ким я завжди хотів стати, я стану більш щасливим? Я сам собі відповідаю на це питання, що ні. Я не стану такою людиною. Щастя – це те, що народжується всередині нас, - додав артист. — Це призма, через яку ми дивимося на світ", - поділився Барських.

Барських зважився відповісти на питання Рамины про те, чи він хоче досягти справжньої слави в США.

"З дитинства у мене була мрія досягти світового успіху. З одного боку є амбіції досягти цієї мети, яка була з самого дитинства, з іншого боку я думаю я готовий ставити на кін своє особисте життя, ставити на кін час. Головне слово — це особисте життя, тому що від нього все відштовхується. Чим більше ти стаєш відомим популярним, тим більше тебе можуть оточувати людей не зовсім щирих і чесних, тим більше людям щось від тебе потрібно, тим більше ти стаєш закритим в маленькій коробочці і стаєш максимально самотнім. І поринаєш в депресію.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Лос-Анджелес і Америка — це те місце, де я відчуваю себе звичайною людиною. У якого немає певного статусу, у якого немає шлейфу, який собі може піти купити в магазин туалетний папір і не бути сфотографованими. Це досить дороге місто. Там можна легко і швидко витратити гроші, але також легко їх можна й заробити. Там високооплачувану працю і, відповідно, великі витрати, високі податки. Головне там - знайти правильну компанію, своїх людей. Це досить добрий і позитивний місто, все френдлі. Ти потрапляєш в атмосферу курорту. Там з понеділка по неділю щось відбувається: івенти, вечірки, тусовки. Одного разу подруга, яка, як мені здається, знає всіх в Лос-Анджелесі, запросила на вечірку. Прийшовши туди, я її побачив, підходжу і вона представляє мене своєму другові, що стоїть до мене спиною, він розгортається, дивлюся, а це Ашер!", - розповів співак.

Розмірковуючи про особисте життя і про те, що надихає його на написання пісень, Макс Барських розповів про дитячих травмах, пов'язаних з власним батьком, з яким, за словами артиста, їх розділяла величезна прірва.

"Дивний момент стався на зйомках кліпу «Лютий». Батько приїхав, і через величезну кількість років ми вперше стояли лицем до лиця. Я зрозумів, що давно не відчував такий емоційний дискомфорт, і під час кожної паузи йшов далеко углиб павільйону, де з мене просто лилися сльози. Як, у мене немає жодних образ, я розумію і приймаю його таким, яким він є, але дитячі травми залишилися…", - говорить артист.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишня наречена Козловського Раміна опинилася в інвалідному кріслі.

Як повідомляв Знай. ua, відомий звідник розпродає красунь для олігархів, на черзі екс-учасниця віа гри.

Також Знай. ua писав, що відбив наречену у Козловського? Кернес засвітився з гарячою штучкою з "Холостяка".