Найвідоміша Кардашьян України - блогерка-мільйонниця Альона Омович вчергове виставила світлину, на якій видно все, хоча нічого крім самої жінки немає. Молода блогерка томно лежить у басейні на фоні океану і пальм. Одна з її рук тримає голову, погляд спрямований у бік від камери. На жінці імпозантний незвичайного фасону купальник кольору ципляти. Цей пост - рекламний, жінка написала марку купальника та похвалилась, що всі американки підходять і запитують, де вона купила такий купальник, бо і їм такий треба.

Купальник підкреслює тонку талію, неприродньо великі груди і сідницю жінки. Викривлена поза лише підкреслює диспропорційність тіла жінки. Фотографія має красиві насичені яскраві кольори.

Українська Кардашьян Альона Омович, фото Instagram
Українська Кардашьян Альона Омович, фото Instagram

Українська Кардашьян досі перебуває у відпустці за кордон, у Домініканській республіці. Навколо неї завжди пляж і океан - жінка не скупиться на екзотичні фотографії у своєму профілі.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше українська Кардашьян позбулася купальників і показала свої "диньки" з "персиком".

Як повідомляв портал "Знай.ua", українська Кардашьян зігріла холодний Київ спекотною фотосесією: "Кістки не мерзнуть".

Також "Знай.ua" писав, що гаряча українська Кардашьян змусила мережу здригнутися від збудження: фото.