Відомий український шоумен та телеведучий Володимир Остапчук, який нещодавно з гучним скандалом розлучився з власною дружиною, промінявши її на коханку, заявив, що на "Євробаченні 2020" переможе гурт Little Big із РФ, а самий конкурс це "конкурс геїв, інвалідів та фріків".

Про це повідомили на українській сторінці "Євробаченні 2020" в Instagram.

Відтак, як відзначається, Остапчук різко висловився щодо учасників Нацвідбору та самого конкурсу на відкритті концерту KAZKA у Палаці Спорту.

Володимир Остапчук, instagram.com/vova_ostapchuk/
Володимир Остапчук, instagram.com/vova_ostapchuk/

"Остапчук, ведучий Євробачення 2017 у Києві, назвав його "конкурсом геїв, інвалідів та фріків" на відкритті концерту KAZKA у Палаці Спорту 4 березня. Володимир також сказав, що "навіщо нам Соловей, якщо все одно переможуть Little Big". Також зазначив, що у переможниці Нацвібору 2019 MARUV "немає голосу, а є тільки ноги", а учасника України на Євробаченні-2018 MELOVIN назвав "термінатором з катарактою", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Скріншот допису
Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.