Російська співачка Наташа Корольова любить епатувати публіку сміливими витівками. На цей раз вона станцювала у компанії Миколи Баскова, Філіпа Кіркорова та Ігоря Крутого. Яскраве відео опублікувала у своєму Instagram.

На відео Королева з подругою танцює, поки Кіркоров і Басков співають дуетом свій знаменитий хіт. Вона запропонувала шанувальникам оцінити, чий танець їм сподобався більше.

"В перший день весни всім хочеться співати і танцювати. Оголошую конкурс "Березневі танцю" 😀💃🕺Беруть участь дві танцювальні пари - Філіп Кіркоров/Микола Басков під момером 1, і Наташа Корольова/Тамара Винокур під номером 2. Пропоную порівняти цих бальників за всіма критеріями: креатив, пластику, художній образ, хореографія, артистизм, техніка виконання, ритмічність, синхронність, оригінальність концепції і малюнок танцю. 😂😂😂 Чекаю оцінок суворого, але справедливого журі! Всім відмінного настрою і хорошої робочого тижня", - написала Королева.

Фанати бурхливо відреагували на відео. Віддані шанувальники тут же написали безліч компліментів співачці за відсутність комплексів і танець.

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

"Наташа, на тебе дивитися можна нескінченно! 🙏🏻", "Люблю людей не дивлячись ні на що вміють створити свято для себе і для всіх", " Ну звичайно ж Наташа і Тамара👌", "харизми більше у дівчат🎈", "Винокур Тамара молодець запалює ,розумниця", " Так одна пара танцює а хлопцям треба на конкурс художнього присідання!!!", "Дякую!!! Настрій підняли!!", - захоплюються фанати.

Однак не все з позитивом сприйняли танець знаменитостей і поділилися своєю думкою в коментарях.

"Бенкет під час чуми", " Двох клоунів залишилося заспівати про Блакитну місяць...", "Клоуни всі", " А хер цим девчулям не танцювати, комуналку заплатили а на залишки в розгін пішли, і хлопчини також...", " Два придурка!😂", "Все з жиру бесітесь", "Дебили 21 го століття", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Наташа Корольова привітала фанатів з Масляною оголеними формами.

Як повідомляв Знай. ua, Наташу Корольову не дізналися фанати, звинувачують пластичного хірурга.

Також Знай. ua писав, що Тарзан затискав юну модель по кутах в таємниці від Королевою.