Популярний в Україні грузинський холостяк Іраклій Макацарія, який прославився зйомками в українському шоу "Холостяк" і вже встиг взяти участь у багатьох інших телепроектів. Красунчик так і не знайшов собі наречену в нашій країні, а ось роботи тут у нього предостатньо. 8 березня Іраклі вирішив красиво привітати жінок, і порадував їх спокусливим фото.

На новому знімку зоряний холостяк з'явився в мужньому образі – він сперся на стіну, тримаючи в руках щось дрібне і не дивлячись у камеру. На ньому стильна синя сорочка і чорні брюки. У підписі до фото Макацарія гаряче привітав жінок зі святом. "Дорогі дівчата, я вітаю вас з цим прекрасним днем. Спасибі за те, що ви робите нас кращими і наповнюєте життя прекрасними моментами! Бажаю вам сяяти кожен день яскравіше і хай усмішка не залишає вас", - написав він і додав кілька рядків грузинською мовою. Фанатки у захваті від нової публікації Іраклі, його засипають компліментами та подяками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.