Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, через який більшість країн світу, в тому числі Україна, закриває свої кордони на карантин, закликавши прихильників залишатися вдома. Так, артистка підтримала флешмоб #залишайсявдома, показавши, як правильно мити і дезінфікувати руки, а також не забувати про антисептик, склад спирту в якому повинен становити 60-70 відсотків.

"А давайте не захворієм🙏❤️", - зворушливо підписала ролик Нікітюк. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "Боже, які гарні пальці❤️❤️❤️❤️", "Леся а всередину?)))))", "Леся!! Ти крута. ❤️❤️❤️", "А про пса? Чого це Ви Леся Іванівка не згадали 😂 @lesia_nikituk", "Бережіть себе ❤️❤️❤️, та піклуйтеся про оточуючих", "Леся, Ви теж будьте обережні!!! ❤️🔥😍", "Молодець, так тримати👍.", "Леся, красуня. 👏👏👏👏👏Дякую що ти з нами)", "🙏 будемо старатись не захворіти!!!", "Дякую😍😍👏".

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше