Як відомо, вже досить довгий час відомій українській співачці, тренеру шоу "Голос країни" Тіні Кароль приписують роман з виконавцем Даном Баланом. Фанати також невпинно продовжують підтримувати любовний зв'язок між знаменитостями. І цей раз не став винятком. На сторінці шанувальників у соціальній мережі Instagram з'явилося чергове відео за участю зоряної пари.

Тіна Кароль та Дан Балан, скріншот відео Instagram

Так, на ролику відображені чарівна Тіна Кароль і галантний Дан Балан, які, тримаючись за руки, направляються за лаштунки зі сцени. Однак, після того, як вони піднялися по сходах, розривають свої зімкнуті пальці і розходяться у різні боки.

"Не хочу нікому розбивати серця. Але... так, із залу вони йдуть разом, але за лаштунками розходяться... Ну по гримерним. Збираються. Потім разом їдуть", - підписали відео.

Тіна Кароль та Дан Балан, скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У свою чергу, фанати почали захоплюватися своїми кумирами, висувати свої припущення і пропонувати різні варіанти для Кароль і Балана.

"Вже могли одну гримерку виділити їм, побільше 😏", "Вони напевно і до туалету по одному ходять 🤦🏼‍♀️🙈 о жах! )))", "Вони самі знають, коли і куди їм ходити разом..", "Просто не хочуть, щоб хтось знав , щастя любить тишу ❤❤❤", "Симпатія безумовно є і повага до таланту один одного", - прокоментували користувачі мережі.

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Тіна Кароль похвалилася спокусливим чином, позуючи в суддівському кріслі і рекламуючи бренд ювелірних прикрас із золота.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зворушливий дует Карини Арбельяні з Тіною Кароль на "Голосі країни" розбив серця слухачів.

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль розповіла про місце перебування сина Веніаміна під час карантину.