Едгар Камінський – відомий пластичний хірург і колишній чоловік співачки Слави Камінської поділився у своєму Instagram корисною інформацією в ігровій формі. Мова йде про цікавих картинках, на яких міститься інформація про коронавірус.

Так, на першому зображенні можна побачити карикатурний малюнок самого Едгара, при цьому зображений він як ніби на тлі вірусу. Далі йде малюнок з симптомами коронавіруса – лихоманка, сухий кашель, втома, діарея та інші і зазначено у відсотках ймовірність цих симптомів при зараженні цією хворобою. Далі йде картинка з зображенням найбільш уразливих до вірусу людей, до яких віднесено навіть фрілансери і ув'язнені. На останній картині міститься інформація про те, як довго коронавірус може жити на різних поверхнях. У підписі до публікації Камінський написав: "Збережи собі і поділися з другом. Гортай фото і #непаникуй". А фоловери почали бурхливо обговорювати його новий пост.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, коханка Едгара Камінського вийшла з тіні і зізналася, навіщо їй здався колишній Слави.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська знайшла заміну колишньому чоловікові і поїхала з ним на Балі.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишній Слави Камінської розважається з новою пасією в Куршевелі.