Російська співачка Алекса, відома своєю участю у "Фабриці зірок" та давнім романом з репером Тіматі, опинилася в епіцентрі скандалу після того, як стало відомо про її стосунки з фітнес-тренером В'ячеславом Дайчевим, який покинув дружину на 6 місяці вагітності.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Дайчев - відомий у вузьких колах спеціаліст по фітнесу, який тренував Філіпа Кіркорова, Поліну Гагаріну та інших зірок російської естради. Чоловік одружений на Олександрі Сівковій, яка працювала у підтанцьовці у Кіркорова.

Сама Алекса нещодавно розійшлася зі своїм нареченим, і схоже, тепер стала відомою причина розриву.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Рідний, так, я повністю і абсолютно щаслива .... 🤍🤍🤍 це особливі почуття ...., а все інше залишиться за кадром ... !!! Люблю тебе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S. Так вийшло і я полюбила ... а найголовніше, що це взаємно🤍 Любов !!! 🤍 мені настільки пощастило .... Це особливі і неповторні почуття !!! 🤍", - написала співачка на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Варто зауважити, що жінка відключила можливість залишати коментарі.

Дружина Дайчев Сівкова знаходиться в очевидно зовсім інших почутях. "Прошу вас не нападати на мене з питаннями, можна я хоча б видихну ... Мені потрібно прийти в себе", - написала вагітна жінка.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українофоб Тіматі очолив хіт-парад М1

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіматі переживає болючу втрату, у ДТП загинула найближча людина: назвав сина на його честь.

Також "Знай.ua" писав, "Краще в ці моменти не смикатися": у США спецназівці пов'язали Тіматі.