Вдома на карантині доводиться ламати голову, як смачно та економно нагодувати сім'ю, якщо продукти в холодильнику ті ж самі, а запас ідей вичерпався. Лідер гурту "ТІК" та ведучий кулінарного шоу "Перше, друге і компот" на ICTV Віктор Бронюк покаже, як зі звичайних продуктів скласти різноманітне меню на весь день.

Так, в суботньому випуску шоу артист поділиться власним рецептом гречаного супу з додаванням сиру. Головні секрети цієї страви в послідовності додавання інгредієнтів і особливій подачі, про які глядачі дізнаються вже скоро.

Також Бронюк розкриє рецепт своєї фірмової тушкованої картоплі, яку він часто готує вдома для рідних.

"Улюблена страва моїх дітей – тушкована картопля. Коли я не на гастролях, вони першим ділом замовляють її у тата. Кажуть: такої смачної картоплі не готує більше ніхто!" - зазначив ведучий.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Варто відзначити, що "Перше, друге і компот" – це кулінарне шоу нового формату, де готування максимально нагадує домашню кухню. У кожному випуску Віктор Бронюк готує три страви за власними рецептами, а також ділитися кулінарними лайфхаками і розповідає веселі історії з життя.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, випічка, яку приготує навіть дитина – пиріг на кефірі з замороженими ягодами.

Як повідомляв портал "Знай.uа", не сумуй, кебаб спробуй - топ-5 найкращих рецептів з Азербайджану для експериментів на карантині.

Також портал "Знай.uа" писав, фаст-фуд з Олімпу - як приготувати грецьку шаурму-гірос вдома.