Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість після розставання з матір'ю його двох дітей Оленою Войченко, яка звинувачувала чоловіка в зрадах, довгий час приховував особисте життя, поки уважні шанувальники не розвідали про його нової коханки - 33-річної нотаріуса на ім'я Христина.

Варто нагадати, що пара познайомилася ще влітку на весіллі в Італії, де Володимир був ведучим, а сама Христина - подружкою нареченої. Нещодавно дівчина виставила спокусливий кадр в коротенькій міні-сукні бузкового кольору, розповівши про жахливу історію, яка сталася з нею ще в студентські роки. Як виявилося, красуня потрапила в жахливу аварію і півтора місяці не могла ходити, нерухомо лежачи через струс, забої та переломи грудних хребців.

Моє усвідомлення того, що Жити треба сьогодні, зміцнилося в мені в 18 років!!! ⠀ В один з осінніх днів, 12 Жовтня, я будучи студенткою першого курсу, стояла на зупинці, чекала на свою маршрутку, зустрівши знайомого, сіла в машину, який запропонував довезти до подруги, потрапила з ним в автокатастрофу. ⠀ Сильну. ⠀ Дуже. ⠀ Підсумок - струс, забиття і компресійний перелом 9,10 грудного хребця. Півтора місяці прив'язана до ліжка, лежала на дошці, без подушок і без посмішки на обличчі, я обводила кожен день чорним в календарі. ⠀ Півтора місяця я не ходила. Що там не ходила, я навіть не переверталася набік. Я просто рахувала дні і слухала радіо. ⠀ Кожен день до мене приходили мої друзі, з тортиком і розповідали, як там справи у нас в універі, і в місті, веселили як могли! ⠀ Я вам дуже вдячна, кожному!!!!!❤️ ⠀ Але, найголовніше, так, я стала на ноги, і не важливо, що це залишило наслідки, АЛЕ, я вже точно врахувала урок! ⠀ ✅Живи сьогодні! ✅Живи з вдячністю! ✅Люблячи, скажи, навіть якщо без відповіді! ✅Люби себе! Цінуй себе!! ⠀ Мій урок був таким болючим, але за нього я теж вдячна! ⠀ Життя прекрасне! Всім гарного дня!!🌸
, - поділилася сумними спогадами Христина. Фолловери не пройшли повз, підтримавши дівчину в коментарях.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.