Як відомо, тяжкохвора російська актриса Анастасія Заворотнюк переживає зараз нелегкі часи. Також численні привітання від друзів, колег і шанувальників прозвучали в блогах на підтримку актриси і в її особистому акаунті, а пізніше сама актриса вийшла на зв'язок з передплатниками в Іnstagram.

"Інно, величезне спасибі Вам і Стасу за увагу та таке тепле привітання! Мені було дуже приємно. Ваша Настя", — написала Заворотнюк у відповідь на коментар Інни Михайлової.

Скріншот повідомлення

Крім того, актриса відповіла на вітання від Діми Білана, Зари, Дениса Клявера, Олени Борщової, Олени Леніної.

Скріншот повідомлень

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зазначимо, що достеменно не відомо, чи дійсно Анастасія самостійно залишила запису в мережі, або це було зроблено її помічниками. Але шанувальники сподіваються на краще і вірять, що улюблена артистка пішла на поправку.

"Сьогоднішній день - дуже значущий і радісний для нас. Сьогодні ми вітаємо з Днем Народження Анастасію! ❤❤❤ Яскрава, як сонце, тепла, як весна, мудра, сильна, життєлюбна, наділена великим, добрим і чуйним серцем - наша улюблена, наша дивовижна Настя. І в її свято ми бажаємо їй тільки одного, самого головного і незамінного - здоров'я! Тому що все інше, важливе, улюблене і сьогодення, у неї дійсно є. Це був дуже непростий рік, і тим дорожче і цінніше усвідомлювати, як багато людей розділили цю ситуацію з нами. Низький уклін лікарям і всьому медичному персоналу за все те, що ви вже зробили і продовжуєте робити для Насті. Кожен день в кількох монастирях, в різних містах за неї моляться настоятелі та інші священнослужителі, ченці й послушники - і ми безмежно вдячні за таку увагу", - йдеться у повідомленні групи підтримки Заворотнюк в Іnstagram.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Анна Заворотнюк розповіла про один важливий крок, який назавжди змінив його життя.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анна Заворотнюк опублікувала пост, в якому розповіла про стосунки із молодшим братом Майком.

Також "Знай.ua" писав, що рідні Анастасії Заворотнюк терміново звернулися до медиків в її день народження.