Популярний в Україні грузинський холостяк Іраклій Макацарія, який прославився зйомками в шоу "Холостяк", вже встиг взяти участь у багатьох інших телепроектів на українському телебаченні. Красунчик так і не знайшов собі наречену в нашій країні, а ось роботи тут у нього предостатньо. Але на час карантину Іраклі, схоже, повернувся до рідного Тбілісі, звідки нещодавно показав нове фото в Instagram.

На знімку красень зображений під час прогулянки по набережній, куди вийшов у простих джинсах з синім светром і чорним піджаком зверху. На його очах модні сонцезахисним окуляри, Іраклі не дивиться в камеру, він впевнено крокує, поклавши руки в кишені. У підписі до фото Макацарія розповів, що під час карантину у нього з'явилася можливість більше читати. Красень навіть залишив фанатам топ своїх книг, які недавно прочитав, а також поцікавився у фоловерів, що вони читають.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.