Під час пандемії коронавіруса, багато телешоу призупинили зйомки. Однак є і передачі, які продовжують знімати нові випуски для російського ТБ. Російський актор Сергій Жигунов, якого намагалися запросити на кілька таких шоу, розкритикував в Instagram Андрія Малахова, який намагався “заманити” його на своє шоу і поговорити про коронавирусе і Анастасії Заворотнюк.

Сергій Жигунов та Анастасія Заворотнюк, Facebook
Сергій Жигунов та Анастасія Заворотнюк, Facebook


Жигунов написав, що пропозиція Малахова обговорити коронавірус в студії просто неприпустимо. Під час пандемії просто не можна проводити зйомки. Жигунов розповів, що це вже не перший випадок, коли його намагаються заманити в студію під час карантину. Раніше йому пропонували взяти участь у програмі Корчевникова, присвяченій Борису Смолкину.

Андрій Малахов, фото: РИА Новости
Андрій Малахов, фото: РИА Новости

Актор заявив, що російське телебачення наражає людей на небезпеку. “Полоскання білизни” за рахунок чужого здоров'я – це просто танці на кістках.
Сергій Жигунов відомий своїми відносинами з Анастасією Заворотнюк, яка лікується від пухлини головного мозку. Актрисі вже провели хірургічне втручання і видалили пухлину. Проте в результаті операції Анастасії паралізувало праву частину тіла.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Анна Заворотнюк опублікувала пост, в якому розповіла про стосунки із молодшим братом Майком.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Анастасія Заворотнюк вперше за довгий час вийшла на зв'язок.

Також "Знай.uа" писав, що Анна Заворотнюк опублікувала нове фото і натякнула на стан матері.