6 квітня народна артистка України Ірина Білик відсвяткувала ювілей - 50-річчя. Багато хто з зірок привітали Примадонну української сцени з днем народження, в тому числі і Офіс президента. А її хрещениця - співачка і актриса Аліна Гросу - підготувала особливий подарунок-сюрприз для артистки. Вона переспівала легендарний хіт Білик "Н.А.Р.К.О.Т.И.К.И.", випустивши і лірик-відео до нього.

В інтерв'ю Знай.uа Гросу розповіла, як вдалося записати пісню в умовах карантину.

"Випускати цю пісню я планувала давненько, тому заздалегідь записала до неї демку, а лірик-відео знімали ще до карантину. Але все це було в демо-звучанні. Я розуміла, що не зможу поїхати на студію, тому довелося записувати пісню вдома, не виходячи з приміщення", - поділилася співачка.

Аліна Гросу, фото з особистого архіву зірки
Аліна Гросу, фото з особистого архіву зірки

Вона повідомила, що у неї вдома є спеціальна апаратура для запису пісень.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Іноді верстаю демки вдома, щось пробую, - пояснила зірка. - Ось і в цьому випадку: довелося записуватися на домашній мікрофон, а хлопці-звукачі вже зводили у себе. Щодо самого вибору пісні… Нас з Іриною Білик дуже багато що пов'язує. Ірочка, можна сказати, відкрила мені дорогу в шоу-бізнес і подарувала багато гарних пісень. Так що це був сюрприз на честь її дня народження. Це особлива пісня, свого часу вона викликала багато розбіжностей і суперечок. Я не шукаю легких шляхів і тому дала нове життя саме цій композиції!"

Рімейк пісні Ірини Білик в соцмережах прийняли захоплено. Користувачі порадили Гросу співати частіше саме українською мовою.

Нагадаємо, раніше Аліна Гросу розповіла, від яких звичок їй довелося відмовитися на період карантину.

Також зірка знайшла оригінальний вихід, як не поправитися вдома, буваючи на кухні найчастіше.

Також читайте, як Оля Полякова, Діма Коляденко, Наталя Могилевська, Ольга Сумська та Аліна Гросу привітали з ювілеєм Ірину Білик.