Скандально відомий російський співак, лідер гурту "Ленінград" Сергій Шнуров загалом з колишнім гравцем пітерського "Зеніту" Олександром Кержаковим в прямому ефірі заявив про "користь паління та вживання алкоголю".

Про це стало відомо завдяки трансляції в мережі Isntagram.

Сергій Шнуров, скрін з інтерв'ю ВДудя
Сергій Шнуров, скрін з інтерв'ю ВДудя

Шнуров зізнався, що не палить вже два роки. А також зазначив, що нікому не радить кидати цю шкідливу звичку, адже від куріння навіть є користь.

Увагу, відео присутній ненормативна лексика!!!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Користь знаєш яка! Я зараз поясню. Ти допомагаєш нашої кволої економіці. Купуючи цигарки, ти витрачаєш купу, блін, бабосов. У виробництві сигарет задіяна купа людей. Ти організуєш робочі місця", – висловився виконавець.

Таку ж аналогію Шнуров провів у плані вживання спиртного, а саме горілки. "Фанатів" цього напою музикант назвав "головними патріотами", які теж позитивно впливають на економіку.

Шнуріов звернув увагу на те, що зараз країна і весь світ відчувають економічну кризу, особливо з цінами на нафту. Тому рятувати ситуацію будуть палять і п'ють.

"Я можу допомогти країні, але поки не буду. Подивлюся, як ви без мене", – завершив музикант свій іронічний спіч.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Путін стане "царем" Росії, Шнурова прорвало на вірші - "Піду Сталіну молитися".

Як повідомляв Знай.uа Шнурів увірвався в політику з повіями, перл від ворога Волочкової потрапив на відео.

Знай.uа писав, у скандаліста Жириновського з'явився конкурент, політику пре ворог Волочкової.