17 квітня на СТБ покажуть 7 випуск реаліті "Холостяк-10". Макс Михайлюк захоче провести тиждень під одним дахом з учасницями. Таким чином він сподівається краще дізнатися дівчат, придивитися до них і перевірити, як вони поводять себе в побуті насправді.

"Мені здається, так я зможу дізнатися дівчат краще, тому що одна справа ходити на побачення, а інше – провести більше часу з ними в побуті. Думаю, важко буде прикидатися 24/7", – скаже Холостяк.

У перший день Макс запропонує дівчатам описати, яким вони бачать ідеальний день зі своїм чоловіком, щоб потім реалізувати їх бажання. Пункти, які дівчата згадають у списку: подивитися разом фільм, зайнятися спортом, поснідати і навіть полежати з Холостяком у ліжку.

Макс і Аня, "Холостяк 10" - фото СТБ
Макс і Аня, "Холостяк 10" - фото СТБ

Кіноперегляд вибере одразу три учасниці. Тому Макс запропонує Олі, Даші та Віці провести з ним вечір. До речі, не всім учасницям сподобається таке проведення часу.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

"Я сиділа і відчувала себе третьою зайвою", – зізнається Даша.

Макс на побаченні з учасницями "Холостяк 10", фото СТБ
Макс на побаченні з учасницями "Холостяк 10", фото СТБ

Холостяк виконає бажання Ані разом почитати перед сном. Однак романтичну атмосферу, про яку так мріяла дівчина, буде зруйновано.

"Почитати нам особливо не вдалося", – скаже Макс.

Вранці Холостяк займеться пробіжкою з Аліною. Адже саме таким буде бажання дівчини.

учасниця "Холостяк-10" Аліна, фото СТБ
учасниця "Холостяк-10" Аліна, фото СТБ

"В мене дуже хитрий план. Тренування – лише привід", – відзначить учасниця.

При цьому витівка Аліни дуже розсердить Віку: "Нахабство – друге щастя. По культурі у неї повний нуль".

Учасниця "Холостяк-10" Віка, фото СТБ
Учасниця "Холостяк-10" Віка, фото СТБ

Нагадаємо, що стиліст "Холостяка" розкрила секрет ідеальних образів учасниць шоу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", грузинський холостяк Іраклій Макацарія, схоже, повернувся до рідного Тбілісі, звідки нещодавно показав нове фото.

Також "Знай.uа" писав, що 6 випуск "Холостяк 10" закінчився істерикою, сльозами та гучним скандалом.