Як відомо, найпопулярніша екс-учасниця романтичного реаліті-шоу "Холостяк", яка в минулому була нареченою українського співака Віталія Козловського, Раміна Есхакзай активно веде власну Instagram-сторінку та часто радує власних фанатів різноманітними фотографіями та важливими порадами для жінок.

Так, цього разу знаменитість оприлюднила світлину, на якій вона позує з книжкою в руках та посміхається на фоні заходу сонця.

Раміна Есхакзай, скрін з відео
Раміна Есхакзай, скрін з відео

"Нездатність чоловіка читати думки дружини, судити про кожний її настрій і не відгукуватися на кожне бажання – це не означає, що він її не любить або що він - байдужа колода. Швидше за все, це означає, що він просто нормальний чоловік", - підписала вона світлину, маючи на увазі те, яким насправді має бути чоловік.

Окрім цього, вона додала, що вкрай жорстоким дружинам стосовно чоловіка - ніколи не бути щасливими.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Колишня Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єру.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкове кохання.