Учасниця популярного реаліті-шоу "Холостяк-10" Аня розповіла, що у неї був досвід відносин не тільки з представниками протилежної статі, але і з дівчиною.

Про це холостячка відверто написала в соціальній мережі.

"Так, у мене були стосунки з дівчиною. Ми ходили на побачення, дарували один одному подарунки і навіть Займалися сексом. Ми погралися і вистачить. Зараз ми підтримуємо хороші дружні відносини. Я люблю чоловіків, і вона теж. Але це не завадило народитися нашим теплим емоціям один до одного", - зізналася дівчина.

Вона також зазначила, що ще зі школи захоплювалася видними жінками.

Учасниця реаліті-шоу Холостяк-10

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Поцілунок з дівчиною був присутній скрізь, а цілуватися з подружками на дискотеках стало класикою. Потім мені пощастило, і мій колишній молодий чоловік запросив дівчину, щоб я спробувала, як це. Мені було 20, а вона була старша за мене на 12 років. Колишня гімнастка, яка працювала вчителькою, з нереальною фігурою і божевільною жіночої енергетикою. Випивши вина, ми з нею увійшли в кураж і все відбувалося дуже природно. У мене була ейфорія від того, як це було класно", - каже дівчина.

Водночас вона зауважила, що більше не представляє відносин з дівчиною і хоче завести сім'ю:

"Я награлася. І бачу поруч із собою тільки чоловіка. Я вже хочу сім'ю, дітей і домашні посиденьки по суботах".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.