Популярний в Україні грузинський холостяк Іраклій Макацарія, який прославився зйомками в шоу "Холостяк", вже встиг взяти участь у багатьох інших телепроектів на українському телебаченні. Красунчик так і не знайшов собі наречену в нашій країні, а ось роботи тут у нього предостатньо. Але на час карантину Іраклі, схоже, повернувся до рідного Тбілісі, звідки нещодавно показав нове фото в Instagram.

На знімку красень зображений на прогулянці біля води, куди вийшов в стильному образі. Як видно, перед камерою зоряний холостяк з'явився в темних штанах з білими кросівками і чорному пальто, під яким видно толстовку з капюшоном. Іраклі не дивиться в камеру, він впевнено крокує з серйозним обличчям. У підписі до фото Макацарія запропонував фоловерам і потенційним нареченим займатися не тільки тренуваннями тіла, але й мозку. "Тренуйте не тільки тіло, а й мозок. Він як м'язи – стає сильніше і витриваліше, якщо ви постійно даєте йому "навантаження", - написав він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.