Український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився архівних фото, де позує в дивній позі по дорозі до Кракова.

"Фото зроблено в минулому році по дорозі до Кракова. Як би ви його підписали?🙃", - написав Козловський.

Фанати не пройшли повз такої привабливої пропозиції і почали висувати версії, на кого схожий Козловський. Серед шанувальників артиста виникло дуже багато креативних версій.

"Птеродактиль йде на тусовку😄", "Відриваємося як можемо!", "Якщо я не знайду вихід, я його створю", "Менше слів, більше дій", "I like to move it move it", "Обережно, місце проходу дивних єгиптян. (попереджувальний знак на дорозі, типу качки з каченятами)", "Майже всі дороги ведуть в Рим через Краків", "Чунга-чанга", "Свастика ожила і понеслася в полі", "Чорний лебідь", "Відкриваю для себе світ. Скоро повернуся", " Ну я і мілаш! "😹 вибач))) нічого розумного в голову не приходить", "Де ж той Краків, вже ноги не йдуть, аж підкашуються", " Якщо не зараз, то коли? Якщо не я, то хто?", - пишуть фанати.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, голий Віталій Козловський прикрив "сором" лише капелюхом і згадав про Рамине.

Як повідомляв Знай. ua, Віталій Козловський образив Полякову у всіх на очах.

Також Знай. ua писав, що вусань Зібров і мачо Козловський розповіли про своїх таємних мріях.