Одна з найпопулярніших екс-учасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталія Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео в своєму Instagram. Цього разу дівчина показала миле фото, а в підписі до нього торкнулася досить інтимну тему – жіночої депіляції.

На фотографії Раміна з'явилася в сірих джинсах і темній футболці з принтом, а в руках вона тримає величезний букет синіх кольорів. Волосся красуні розпущені, а на її обличчі легкий макіяж і мила усмішка. У підписі до кадру Есхакзай розповіла про свій досвід лазерної епіляції, а також звернулася до дівчат за порадою – який салон вибрати в Києві. "Дівчата, хто куди ходить? Хочу звернутися в новий салон, щоб ефективно, без опіків і на засмаглу шкіру можна було. Ще в універі я ходила в Люменис, робила пахви. Десь через 1-1,5 року відвідувань, практично не було волосся. Потім я зробила помилку", - каже Раміна і продовжує свою історію. Фолловери не пройшли повз і почали обговорювати її публікацію, ділячись своїм досвідом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Колишня Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єру.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкове кохання.