Відомий український телеведучий Володимир Остапчук, який нещодавно розлучився з дружиною після 12 років шлюбу, часто радує фоловерів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Так, цього разу зірковий красунчик виклав в мережу незвичайні фото, а в підписі до своєї публікації Вова несподівано почав рекламувати товар для курців.

На першому фото Остапчук зняв своє обличчя, він приклав до одного ока коробочку засобу, який рекламує, при цьому він усміхається так, що видно брекети. На другому знімку телеведучий вже сидить на траві і обкладе себе тими коробочками, ще й просить фанатів їх порахувати. У підписі до публікації Володимир згадав, як був у Швеції і як пробував там щось під назвою "нікотинові паучи", і саме їх тепер рекламує. Треба сказати, що шанувальників кілька стурбував такий пост Остапчука, його активно обговорюють в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.