Одна з найпопулярніших ексучасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходять чутки" Раміна Эсхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталія Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Цього разу дівчина показала миле домашнє фото, а в підписі до нього розповіла про своє незвичайному вбранні.

Як видно, Раміна відобразила себе в дзеркало на телефон. На ній стильний синій костюм, який складається з вузьких велосипедок і короткого топа, який трохи оголила живіт. Її волосся зібране в цікаву зачіску, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до світлини Эсхакзай написала: "Ще раз дякую за ваші поради. Костюмчик бомба. На фото зазначила бренд. Добре, що блогери стали робити свої речі. Як правило, це демократично, стильно і зручно".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Колишня Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єру.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкове кохання.