Популярний в Україні грузинський холостяк Іраклій Макацарія, який прославився зйомками в шоу "Холостяк", вже встиг взяти участь у багатьох інших телепроектів на українському телебаченні. Красунчик так і не знайшов собі наречену в нашій країні, а ось роботи тут у нього предостатньо. Так, нещодавно у своєму Instagram холостяк показав загадкове фото і повідомив, що почав навчання у дуже відомого коуча-мотиватора.

Іраклі опублікував миле фото, на якому позує в сірій сорочці, він знятий як би ззаду, але повернув голову й серйозно дивиться в кадр. У підписі до публікації холостяк поділився з фатами секретом, як зробити так, щоб мрії і плани здійснювалися. Він зізнався, що у нього кілька блокнотів, в яких він записує свої плани та мрії, а також описує свої відчуття. "У мене є кілька блокнотів. В один з них я записую конкретні цілі і плани. В іншому я письмово ділюся своїми відчуття, які нібито відчуваю розуміючи, що ця мета досягнута (афірмації і візуалізації). Хочу вам зізнатися – це працює", - написав Макацарія.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.