Відомий портал “Кинопоиск HD” пообіцяв випускати навесні по серіалу раз в два тижні. Команда проекту стримує свою обіцянку, і дійсно випускає все нові і нові шедеври, ніж допомагає людям з цікавістю провести час в період пандемії і карантину. Зараз на “Кинопоиск” виходить новий серіал “Беезумие”. До сьогоднішнього дня було опубліковано дві серії, сьогодні вийшла й третя.


Анонс нової серії “Беезумия” опублікувала одна з актрис, які знімаються в серіалі – Христина Асмус. “Третя серія сміливого і жорсткого серіалу “Беезумие” вже доступна”, написала вона у своєму Instagram. Також Асмус доклала і трейлер нової серії, а також опублікувала промо-код, по якому можна придбати підписку на “Кинопоиск” зі знижкою.
Сюжет серіалу зав'язаний на московському режисера, який хоче поставити новий спектакль, але через карантин він не може повернутися додому, а актори працюють віддалено. Крім Асмус, в серіалі також знімаються Олександр Молочників, Ігор Верник, Євген Стичкін, Максим Матвєєв та Аглая Тарасова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Величного Століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою, фото. Мер'єм Узерлі поділилася з шанувальниками фото з дочкою Ларою

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", близький друг Надії Бабкіної попросив молитися за хвору співачку - "Може трапитися всяке".