Джованна Антонеллі – бразильська акторка театру і кіно, співачка, телеведуча і продюсерка. Сьогодні актрису знають завдяки телесеріалів, які транслювалися в різних країнах світу. Джованна – зірка серіалів "Клон" і "Тропіканка". Зірка активний користувач Instagram, де часто радує фанатів яскравими публікаціями з життя.

Так, нещодавно 44-річна красуня показала милий кадр, на якому з'явилася в спокусливому образі. Як видно, Джованна відображена на світлому фоні у профіль, на ній витончена біла блузка, яка красиво оголила плечі. Однією рукою акторка недбало тримає волосся, на її обличчі легкий макіяж, а у вухах масивні сережки, вона не дивиться в камеру. Захоплені шанувальники тут же почали активно обговорювати публікацію зоряної красуні, засипаючи компліментами в коментарях, відзначаючи її неймовірну природну красу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка серіалу "Клон" оригінально привітала дівчаток-іменинниць.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Клон" зробила гаряче фото, щоб заткнути всіх.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.