Епатажний репер та відомий кумир молоді Олексій Узенюк, якого всі знають під псевдонімом Елджей, скинув кілька кілограмів під час перебування на самоізоляції та викликав неабияке здивування серед прихильників, адже до цього артист був досить підкаченим та м'язистим.

Відповідна світлина, яка й викликала гучне обговорення, з'явилася на Instagram-сторінці самого репера.

Варто зауважити, 25-річний чоловік відомої телеведучої Насті Івлєєвой давно не радував шанувальників новими знімками, і ось після довгої "тиші" музикант знову явив себе світу. Але екстравагантний знімок молодого репера навіть після довго перерви доставив фанатам не радість, а змусив задуматися, чи все в порядку з кумиром.

Елджей, фото: Instagram

На ньому молодик задумливо сидить на даху червоного Nissan 350z, припаркованого біля будинку, в спортивному костюмі, бейсболці і плюшевих тапочках у вигляді покемона Пікачу. До слова, цей спорткар добре знайомий шанувальникам гри Need for Speed і фільму "Потрійний форсаж".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

В результаті фанати не впізнали репера, адже публіка звикла його бачити м'язистим підтягнутим, а на новому фото його просто не впізнати: артист виглядає змарнілим, вилиці випирають, та й в цілому видно, що він втратив вагу. "Змарнів. Все нормас, Лех?", "Скелетон", "Худий зовсім", "Що з тобою, Настя не годує?" - написали в коментарях фоловерів.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

нагадаємо, Ведуча "Орла і решки" вийшла заміж за популярного репера

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Настя Івлєєва зірвала зйомки через наркотичну залежність.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Орла і решки" відмовилася від українського громадянства.