Відомий професійний пілот і власник льотної школи в Майамі Макс Михайлюк сходив на два останні побачення з фіналістками шоу "Холостяк 10" та зробив свій вибір. Так, обраницею головного завідного парубка країни стала Даша.

Про це пише "СТБ".

Як відзначається, до кінця вже добіг 10 сезон найромантичнішого реаліті країни, і головний Холостяк України нарешті вибрав одну дівчину з 25-ти, які кілька місяців тому прийшли підкорювати його увагу і серце. Так, пілот, який вважає, що в почуттях не може бути місця плануванню, холодному розуму і розрахунку, попрощався з Даною та обрав Дашу!

Фото вручення обручки: СТБ

"Ми часто боїмося говорити першими, адже не хочемо, щоб нас не зрозуміли. Зізнаюся, до проєкту цей страх був і в мене. Але завдяки нашим з тобою побаченням я поборов цей страх. Ідучи на цей проєкт, ми були в однакових умовах. Ми не знали, що на нас чекає. Тому найскладнішим було давати гарантії", - сказав Михайлюк для своєї коханої та подарував їй каблучку.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Поцілунок Холостяка та його обраниці: СТБ

Також, як запевнив головний герой шоу, він небайдужий до дівчини і вірить у початок їхньої love story! " Я хочу бути з тобою", — підсумував Холостяк!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як пройшло знайомство з батьками Макса на шоу "Холостяк-10".

Як повідомляв Знай. ua, Микита Добринін і Даша Квіткова одружилися у розпал карантину.

Також Знай. ua писав, як не відлякати потенційного зятя, поради від Карпачова