Скандальна співачка Лоліта Мілявська розповіла, як важко їй довелось на початку періоду "російського" життя.

Лоліта переїхала в Москву з Києва в 80-і роки. Тоді вона була замужем за Олександром Цекало, який і був ініціатором переїзду, вважаючи, що там у них буде більше можливостей побудувати успішну кар'єру. Про свої поневіряння в Москві Мілявська розповіла в одному з інтерв'ю російському виданню.

За її словами , в перші роки життя в Москві парі доводилося нелегко.

"Це був важкий період, коли ми збирали пляшки і бички біля ліфта, тому що не вистачало грошей на сигарети - тоді я ще курила. Мене вчили обпалювати фільтр від сигарет на свічці - для дезінфекції, в результаті я заробила стоматит. Але оскільки медицина була безкоштовною і доступною, мені його швидко вилікували без всякого блату. Ще пам'ятаю ночівлі в підвалах у бардів, яких знав Цекало. Він взагалі був знайомий з безліччю цікавих і талановитих людей, які ще й були москвичами. Мене вразила життя цих людей: такий дорослий піонерський табір з піснями біля багаття і вином", - згадує Лоліта.

молоді Лоліта і Цекало, фото з вільних джерел
молоді Лоліта і Цекало, фото з вільних джерел

У підсумку, втомившись від поневірянь по кутах, співачка вирішила придбати хоч якусь квартиру. Вони купили комуналку в будинку 1902 року в Ляліному провулку.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Грошей на латання дірок не було, гарячої води теж, тому три роки ми милися в баку. Потім заробили на газову колонку і купили піддон. Загалом, все, що можна було прожити з нестатками, ми прожили. Але це було для нас не важливо: головне, щоб був кут, де тебе не застане сніг і дощ. Завдяки цьому ми гарували ще більше. Пам'ятаю задоволення від телевізора, який був узятий напрокат", - розповіла артистка.

молоді Лоліта і Цекало, фото з вільних джерел
молоді Лоліта і Цекало, фото з вільних джерел

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лоліта обзавелася клізмами на карантині

Як повідомляв портал Знай.ua, Лоліта зізналася, який розмір "солдатика" у Цекало

Також Знай.ua писав, Лоліта в спідньому записала безсоромне відео у ванній