Серіал "Родичі" від студії "Квартал 95" почали показувати на російському телеканалі СТС. Режисером комедії став Андрій Яковлєв – сценарист і автор "Кварталу".

Блогер Максим Гайдук у Facebook розповів про скандальних власників телеканалу, де прем'єрний показ серіалу відбувся 18 травня.

"Роялті-бабло черговий раз пішло куди треба. Куди треба пішло. Далі буде ще цікавіше. Один з співвласників "СТС" - банк "Росія" мільярдера Олексія Мордашова. Проти компанії Олексія Мордашова "Силові машини" США в 2018 році ввели санкції - саме її СП з Siemens виробляло турбіни для окупованого Криму", - заявив Гайдук.

За його словами, дата прем'єри серіалу збіглася з рішенням Зеленського зняти санкції з низки зарубіжних компаній.

"Ще один співвласник – кіпрська компанія Telcrest. Серіал стартував 18 травня. Згадуємо зняття санкцій Зеленським з офшорів – це сталося 14 травня. Збіг. Тим більше транзакції не можуть йти відкрито і прямо з РФ – це скандал", - резюмував чоловік.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Гайдук також нагадав, що через компанію Telcrest каналом "СТС" частково володіє банк "ВТБ", тобто уряд РФ і темна компанія "Сургутнафтогаз", бенефіціари якої офіційно невідомі.

Серед власників та керівництва "СТС" – "Національна Медіа Група". Пост голови ради директорів компанії займає Аліна Кабаєва, яку називають коханкою Путіна і матір'ю його синів.

На российском канале "СТС" стартовал сериальчик "Родственнички". Продюсеры - Родственничек Зеленский и родственничек...

Geplaatst door Maxim Gaiduk op Zondag 24 mei 2020

Крім того, "Вікіпедія" прямо вказує Володимира Зеленського продюсером "Родичів".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, внучка Муссоліні бурхливо відреагувала на своє виключення зі списку санкцій України.

Як повідомляв портал Знай.uа, РНБО продовжив заборону ВКонтакте і Одноклассники, Зеленський підписав указ.

Також портал Знай.uа писав, які компанії і офшори зникли з "чорного списку" України.