Джованна Антонеллі – бразильська акторка театру і кіно, співачка, телеведуча і продюсерка. Сьогодні актрису знають завдяки телесеріалів, які транслювалися в різних країнах світу. Джованна – зірка серіалів "Клон" і "Тропіканка". Зірка активний користувач Instagram, де часто радує фанатів яскравими публікаціями з життя.

Так, нещодавно 44-річна красуня показала яскравий кадр, на якому з'явилася в абсолютно нетипова для неї образі. Як видно, Джованна відображена в якійсь кімнаті на червоному тлі. На ній біла смугаста футболка, поверх якої вона накинула червону кофту. Але найбільше уваги привертає незвичайна зачіска актриса, а на її обличчі акуратний макіяж. У підписі до кадру Антонеллі написала: "Репетиція, яку я люблю! Я сумую за стрільбі!". Захоплені шанувальники тут же почали активно обговорювати публікацію зоряної красуні, засипає компліментами в коментарях, відзначаючи її неймовірну красу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка серіалу "Клон" оригінально привітала дівчаток-іменинниць.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Клон" зробила гаряче фото, щоб заткнути всіх.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.