Російська телеведуча Юлія Барановська, відома своїм нині розірваним шлюбом з аб'юзером і сімейним тираном, футболістом Андрієм Аршавіним, а також чутками про роман з російським коміком і чоловіком "примадонни" Алли Пугачової Максимом Галкіним, знову опинилася у центрі уваги преси. Ще не так давно ЗМІ писали, що Барановська вже думає про весілля зі своїм новим хлопцем, однак нині стало відомо, що їх стосунки завершилися.

Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на шоу "50 вопросов" на YouTube-каналі "Макарена"

Сама Барановська пояснила, що у цьому випадку ніхто нікого не кидав, просто "так вийшло".

Ще нещодавно телеведучій доводилося нерішуче спростовувати чутки про можливе скоре весілля, але тепер вже ясно - під вінець якщо Барановська й піде ще раз, то не зараз і не з цією людиною. В соціальних мережах навіть пішли чутки про можливу містичну природу нещасть зірки телеекранів.

Юлія Барановська з дітьми
Юлія Барановська з дітьми

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Сімейне життя Барановської й справді склалося ненайкращим чином. Вона навіть випустила автобіографію, де відверто розповіла про життя з футболістом Андрієм Аршавіним. У своїй книзі "Перевірено мною - все на краще" Барановська написала, що чоловік зраджував їй, часто її бив і жорстоко поводився, коли приходив додому п'яним.

А нещодавно на просторах мережі та в російському шоу-бізнесі почали розповсюджуватись нові чутки про те, що нібито Барановська стане мамою учетверте, а вагітна телеведуча саме від Максима Галкіна. Сама телеведуча досить емоційно відреагувала на ці плітки та заявила, що такі мерзенні новини читає вже другий рік поспіль.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ймовірна коханка Галкіна розповіла про таємне весілля: Пугачову це остаточно доб'є.

Як повідомляв портал Знай.ua, Головне - маневри: розлучниця Барановська майстерно помирила Галкіна та Пугачову.

Також Знай.ua писав, що Сподівається повернути Галкіна: Барановська відмовилася від їжі і гіпнотизує телефон.