Незважаючи на карантинні умови, проєкт "Битва. Сезон 5" відбудеться, але без глядачів. У режимі online вже в п'ятницю, 29 травня, на ринг вийдуть українські медіа-особи.

Олександр Алієв, Микита Вакулюк, Катерина Нікітіна, Яна Кутишевська, Олександр Степаненко, Дмитро Зелінський, Епіфаніо Лопес, Діана Мироненко, Марія Беркут, Іван Барбул, Максим Семененко, OKSI G і Тетяна Будь битимуться у боксерському поєдинку.

Знай.uа побував на зважуванні учасників, після чого пройшла церемонія фейс-ту-фейс.

Олександр Алієв і Микита Вакулюк, фото: Тетяна Бундзило
Олександр Алієв і Микита Вакулюк, фото: Тетяна Бундзило

Ексгравець "Динамо", відомий футболіст Олександр Алієв - фаворит цього сезону. Він уже викликав чималий ажіотаж тим, що погодився на участь у проєкті. Тепер же інтрига в тому, чи зможе він перемогти свого суперника. А це - секс-символ, модель і актор Микита Вакулюк.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На зважуванні Саша був суворий і дуже серйозний. За його словами, він півтора місяця готувався до бою і націлений на перемогу.

"Чесно скажу, я ніколи не займався боксом. Мені цікаво і сподобалося! Після бою я буду продовжувати тренування. Мої близькі, а це батьки, мене підтримали. Вони знають, що я люблю спорт. Я граю і в хокей, і в сквош - різні види. Мама посміхнулася: навіщо тобі це треба? Я пішов для себе. Чому б не спробувати?" - поділився Алієв.

Олександр Алієв, фото: Тетяна Бундзило
Олександр Алієв, фото: Тетяна Бундзило

Суперник Алієва Микита Вакулюк готувався до бою так само старанно. Він важить трохи менше футболіста - 77 кг проти 80-ти, але порадував жіночу аудиторію голим торсом, показавши прес і татуювання на грудях.

Микита Вакулюк, фото: Тетяна Бундзило
Микита Вакулюк, фото: Тетяна Бундзило

Виявляється, Саша Алієв настільки надихнувся боксом, що теж зробив собі татуювання на нозі - своє обличчя з кнопкою YouTube.

Олександр Алієв (в центрі), фото: Instagram Алієва
Олександр Алієв (в центрі), фото: Instagram Алієва

Микита Вакулюк зізнався, що його аудиторія була трохи вражена рішенням вийти на ринг.

"Аудиторія в Instagram була збита з пантелику, чому я - актор, модель пішов у бокс? Я звернув увагу. Але я це роблю не заради піару, а заради себе. Для мене важливо було навчитися техніці боксу, показати максимум, на що я здатний. У якомусь сенсі це бій з самим собою. Я люблю пробувати в житті різні напрямки і отримую задоволення, коли вчуся чомусь новому. Грубо кажучи, вивчаю життя в різних ракурсах", - прокоментував Вакулюк.

Учасники проекту "БИТВА! Сезон 5 ONLINE", фото: Тетяна Бундзило
Учасники проекту "БИТВА! Сезон 5 ONLINE", фото: Тетяна Бундзило

Окремо варто приділити увагу жіночій половині "Битви". Серед учасниць цього сезону - зірка "Жіночого Кварталу" Катерина Нікітіна.

Катерина Нікітіна, фото: Тетяна Бундзило
Катерина Нікітіна, фото: Тетяна Бундзило

Колишня танцівниця зізналася, що завжди мріяла ближче познайомитися з бойовими мистецтвами.

"Я займалася карате, коли їздила в дитячий табір. Мені це сподобалося. Коли вже підросла, хотіла займатися, щоб вміти постояти за себе. Це була далека мрія", - повідомила Нікітіна.

За її словами, колеги з "Жіночого Кварталу" поставилися до наміру вийти на ринг позитивно.

"Саша Пікалов сказав, що обожнює наших "ненормальних" дівчаток. Ніхто не був проти, всі підтримали. Сказали: ти у нас божевільна дитина, клас!" - зазначила гумористка.

На зважуванні Катя показала вагу у 63 кг, а її суперниця - 52 кг. Тому їхній бій буде точно один з найбільш несподіваних і запам'ятається.

Боксувати артистка буде з переможницею другого сезону "Топ-модель по-українськи" Яною Кутишевською.

Яна Кутишевська та Катя Нікітіна, фото: Знай.uа
Яна Кутишевська та Катя Нікітіна, фото: Знай.uа

Незважаючи на свою малу вагу, у Яни сталеві м'язи, та й вона налаштована тільки на перемогу. До проєкту "Топ-модель по-українськи" вона встигла позайматися кікбоксингом.

"Щось у мене залишилося після тих тренувань, - поділилася Кутишевська. - Зараз я вже більш серйозно займалася. Якщо тоді заради задоволення, то зараз розуміла, яка у мене мета. Я відчуваю свою перемогу".

Яна Кутишевська, фото: Тетяна Бундзило
Яна Кутишевська, фото: Тетяна Бундзило

Міс Україна Земля 2017 Діана Мироненко зважилася взяти участь в "Битві" заради благої мети - частина зібраних коштів буде передана медикам, які прийняли виклик вірусу і безстрашно вступили в боротьбу з пандемією.

Діана Мироненко і Марія Беркут, фото: Тетяна Бундзило
Діана Мироненко і Марія Беркут, фото: Тетяна Бундзило

Їй доведеться битися з Марією Беркут - чемпіонкою проєкту, яка жодного разу ще не програла.

"Якщо чесно, я переживаю, - зізнався Мироненко. - Погодилася на участь, тому що сама є директором благодійного фонду, а одна з ідей - допомога медикам під час карантину, це і зараз актуально".

Суперницю свою вона поважає, але не боїться.

"Марія велика розумниця, це велика праця. Але мандражу немає. Мандраж був, коли перший раз вийшла на бій у спаринг - коли розумієш, що шляху назад немає. Думаю, що завтра теж буде і страшно, і боляче", - підсумувала Мироненко.

У глядачів під час прямої трансляциии буде можливість внести донат на підтримку свого фаворита і таким чином допомогти лікарям.

Амбасадором проєкту в цьому сезоні "Битви" став співак та музикант Міша Марвін.

Початок боїв о 20:00 (29 травня).

"Ми показуємо, наскільки ми стабільні як проєкт, адаптивні до будь-якої ситуації, яка відбувається в світі. Частину з виручених коштів ми пожертвуємо на забезпечення лікарень необхідними засобами для боротьби з пандемією", - нагадав організатор проєкту Тадеуш Муратов.

Раніше повідомлялося, що названа офіційна дата найочікуванішого поєдинку року - Усик-Чісора.