Російський проект реаліті-шоу "Холостяк" також добіг кінця, і герой цього сезону стоматолог Антон Криворотов визначився зі своїм вибором.

Напередодні стало відомо, що Криворотов відмовив Лізі Адаменко, а віддав перевагу загадковій Барбарі.

"Знаєш, що таке кохання? Я це зараз відчуваю. Розумієш, чого воно вартує - воно безцінне. Якщо знаєш, що це таке, то будеш поважати будь-яке моє рішення. Я зрозумів для себе, що таке кохання і я реально закохався, ми підемо з проекту разом, але ми підемо різними шляхами", - заявив Антон Адаменко.

Це те, що глядачі побачили на екранах. Але всі розуміють, що телешоу знімають заздалегідь, тому поки всі дивилися проект по телевізору, в реальному житті Барбара і Антон подорожували вже разом на Балі. Також з ними в поїздку вирушили їхні друзі та близькі.



"Рік тому у мене був запланований тур з моїми друзями. Спочатку в нову Зеландію, потім на Балі, куди повинні були прилетіти мої батьки. А вже потім з Балі я повинен був летіти в Лос-Анджелес. Але історія з "Холостяком" втрутилася в мої плани. Після зйомок проекту нам було вже важко розлучатися з Барбарою. Але і плани з друзями вже були. Ми думали, що робити ... У підсумку я запросив Барбару прилетіти на Балі разом з моїми батьками. Тим більше, що вони вже були знайомі", - розповів Антон.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У підсумку, відпочинок на Балі вийшов чудовим. На острів до Криворотова прилетіли його друзі з Нью-Йорка. Для Антона і Барбари поїздка також стала особливою.

"Ми плавали на човні, потрапляли в шторм, їли манго, медитували. Там в одному з храмів ми з Барбарою пройшли церемонію, яку провів нам наставник зі своєю дружиною. Після церемонії нам пов'язали на руки класичні індуїстські мотузочки", - розповів Антон.

"Холостяк" також зізнався, що у Москві стосунки Барбари і Антона продовжилися, і в них досі роман.

"Ми зустрічаємося, але разом поки що не живемо. Бувають різні періоди. Зазвичай у всіх починається спочатку дружба, потім пристрасть і так далі. Ми ж почали з самого апогею, тому потрібен ще час для абсолютного зближення", - додав Антон.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в мережу злили таємні фото останнього випуску шоу "Холостяк"

Як повідомляв портал Знай.ua, Фанати Макса з "Холостяка" назвали справжніх коханих пілота, і це не Даша з Даною

Також Знай.ua писав, як пройшло знайомство з батьками Макса на шоу "Холостяк-10".