Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість після розставання з матір'ю його двох дітей Оленою Войченко, яка звинувачувала чоловіка в зрадах, все частіше став з'являтися на екранах, в соцмережах, набуваючи велику армію прихильників і хейтерів.

А нещодавно артист виставив компрометуюче фото, вирішивши більше не приховувати нову кохану від чужих очей і познайомивши її з численними фанатами.

33-річна нотаріус на ім'я Христина Горняк, з якою шоумен і живе після розлучення не раз раніше з'являлася на спільних Сторіс і фото з відпочинку, проте тоді дівчина встигла отримати прізвисько "рука", через те, що Остапчук вирішив показувати даму серця частинами. Закохані познайомилася ще влітку на весіллі в Італії, де Володимир був ведучим, а сама Христина - подружкою нареченої.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Після гучної заяви про кохання парочки, Володимир і Христина встигли знятися одразу у двох сюжетах. Шоу "Світське життя" з Катериною Осадчою і "Зірковий шлях" на телеканалі "Україна", а також виставити масу спільних фото в соцмережах.

Закохані з травня місяця переїхали в нове житло, "сімейне гніздечко". Однак справжнім шоком для шанувальників стало те, що через 12 років шлюбу з Оленою Войченко Остапчук подав офіційний запит на проходження жінкою психологічної експертизи. Катерина Осадча у своєму інтерв'ю зазначила, що на такий крок йдуть батьки, охочі забрати дітей до себе. Фанати пишуть масу незадоволених коментарів.

Володимир Остапчук зізнався, що психологічну експертизу повинні пройти і він, і дружина Олена заради дітей, на ґрунті батьківського конфлікту, який стався ще на початку розлучення. Дітей шоумен забирати від матері не планує.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.