Одна з найвідоміших моделей Plus Size Міла Кузнєцова хоче спробувати себе в боксі та продемонструвала свої біцепси.

Як відомо, краса — страшна сила, і саме вона врятує світ. Українську модель Мілу Кузнєцову бог не обділив ні красою, ні силою. Міла має параметри 126-86-116 см, зріст 173 см і є володаркою 13-го (!) розміру грудей. Кузнєцова брала участь в Miss Universe Plus Size-2019.

Мілу більш приваблював шоу-бізнес. Але нещодавно у неї з’явилося несподіване для моделей бажання. Дівчина розповіла про свій намір стати професійною боксеркою.

″Коли переможемо коронавірус, почну займатися з тренером. Якщо справа піде, буду оформляти в національній лізі професійного боксу України ліцензію, щоб за кілька місяців дебютувати на професійному рингу″, - заявила Кузнєцова.

А напередодні Міла Кузнєцова оприлюднила в Instagram фотографію, на якій похвалилась своїми біцепсами.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У коментарі до фотографії Міла розповіла дотепну історію, мораль якої зводиться до того, що якщо у вас чогось немає, можливо, вам цього і не потрібно

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Міла Кузнецова показала, як підтримує форму

Як повідомляв портал Знай.ua, пишногруда українка Міла Кузнєцова вмістила свій 13-й розмір у вишиванку

Також Знай.ua писав, українка з 13-м розміром грудей показала приголомшливе декольте, у якому можна потонути