17-річна Марія Кравець, донька головної зірки студії "Квартал 95" Олени Кравець, після ослаблення карантину в Україні вирішила погуляти серед київських "джунглів" у неймовірно стильному легкому образі.

Юна дівчина опублікувала на своїй сторінці в соцмережі Instargram "зелені" фотографії, на яких позує у світлій сорочці, коричневому топі і білих джинсах. Волосся Марії розпущені, а на шиї виблискує золотий кулон.

"Джунглі", - лаконічно підписала знімок донька Олени Кравець.

"Звідки така зірка впала? 😂🤍💚", "Тобі личить цей образ 💖💖💖", "Яка красуня😻💔", "Для альбому, як я розумію?!", "Маша, ви прекрасні 🥺😍", - захопилися підписники Маші в коментарях під публікацією.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірки "Кварталу 95" явили українцям свої вишиванки і нарвалися на критику – "Більше немає чим пишатися".

Як повідомляв портал Знай.uа, Марія Кравець після ослаблення в Україні карантину гульнула по-дорослому з подругою і дітьми.

Також портал Знай.uа писав, що Олена Кравець з Кварталу 95 зворушила фанатів фотографією донечки.