Британська співачка Адель довгий час вважалася рідкісно "пухленькою" артисткою як для білого мейнстріму, однак виконавиця ліричних суперхітів змогла всіх неймовірно здивувати. Адель схудла на 45 кілограмів - а тепер розповідає про свій секрет підтримання стрункої форми.

Джерело: британський таблоїд The Sun.

Головною причиною схуднення Адель є правильне харчування. Тут нема нічого екстраординарного: вона скоротила споживання вуглеводів, а її денна норма їжі обмежена 1700 кілокалоріями.

Адель, фото: golos.ua
Адель, фото: golos.ua

Співачка їсть тричі на день. Типовим виглядає наступний розпорядок дня: снідає артистка млинцями з цільнозернового борошна або вареними яйцями, а на обід і вечерю з'їдає салат з індичкою, шматочок запеченого лосося або трохи підсмаженої курки.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Адель і раніше не дуже любила готувати, а задля правильного харчування вона взагалі повністю перейшла на доставку здорової їжі.

Цікаво, що за словами персонального тренера співачки, вона не прагнула схуднення, а просто вирішила більш уважно стежити за здоров'ям.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Схудла майже на 50 кілограмів Адель попередила про неминучі наслідки.

Як повідомляв портал Знай.ua, Боксер Усик оригінально підтримав співачку Адель: вони теж співають

Також Знай.ua писав, що Схудла Адель готова затьмарити Джолі, нове фото злили в мережу.