Керівник “Дизель Студії” Єгор Крутоголов щасливий у шлюбі вже 14 років. Свою дружину Катю він зустрів ще в школі, тоді йому було 16, а їй – 13. Після 5 років щасливого дружби, вони стали парою, і їх стосунки склалися як не можна краще. Пара виховує двох синів – Максима і Лева. На честь 14-річчя весілля, Єгор Крутоголов опублікував весільні фотографії і розповів, у чому секрет щастя в сім'ї.

Єгор Крутоголов, весільне фото

Єгор Крутоголов з дружиною


“Піднімати кришку унітазу до, і опускати після”, жартує Єгор, відповідаючи на запитання про секрети щасливого шлюбу. “Якщо серйозно, то просто потрібно в будь-якому питанні враховувати думку обох сторін”, каже Крутоголов. Також Єгор зазначає, що найголовніше для сімейного щастя – не змінювати, поважати один одного і вміти в будь-якому питанні знаходити компроміси.

Єгор Крутоголов з дружиною та сином

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


“Тепер я не один в упряжці, нас двоє”, каже Крутоголов. На його думку, вкрай важливо не морозитись один від одного, не повинно бути такого, щоб кожен був сам по собі. “Я командний гравець, і для мене важливі ті відносини, які склалися у мене з дружиною”, зазначає Єгор.

Єгор Крутоголов з Дизель Шоу з сім'єю

Нагадаємо, раніше Горбунов пустився у всі тяжкі і осідлав Никитюк, Осадчій краще цього не бачити фото

Як повідомляв портал "Знай.іа", Горбунов не встояв перед півсотнею блондинок і побіг до Никитюк, як відреагувала Осадча

Також Знай.іа" писав, що Крутоголов з "Дизель шоу" переплутав дружину з Лесею Нікітюк - довелося спати на килимку