Нещодавно стало відомо, що телеканал СТБ оголосив про вихід нового романтичного реаліті-шоу "Холостячка". І якщо в "Холостяк" за серце красеня борються кілька десятків дівчат, то в "Холостячці", відповідно за серце героїні змагатимуться чоловіки. Головною героїнею нового шоу стала акторка і переможниця "Танців з зірками" Ксенія Мішина.

З зростанням публічності і популярності, в Instagram актриси почало стрімко зростати кількість передплатників. І саме про це вона розповіла у своєму новому посту – Ксенія опублікувала яскраве фото, а в підписі до нього подякувала шанувальникам за підтримку. "Привіт, дорогі. Хочете чесно?! Я ніколи не припускала, що зростання моєї сторінки буде відбуватися дуже органічно і сам по собі! Я вас дякую. Так, з більшістю з вас ми ніколи не зустрічалися очі в очі, хоча ви бачили мене не раз на блакитному екрані... але я вам от що скажу: я вас відчуваю!", - написала Мішина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чоловіки з радістю біжать на кастинг "Холостячки" – Решетник розкрив пікантні деталі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Україні проміняли "Холостяка" на "Холостячку", подробиці нового реаліті.

Також портал "Знай.ua" писав, що переможниця "Танців з зірками" Мішина розкрила подробиці інтимних сцен.