Стартували кастинги на СТБ нового романтичного реаліті "Холостячка", головною героїнею якого стала актриса театру і кіно, зірка "Кріпак" Ксенія Мішина.

Зараз йде кастинг чоловіків, які будуть боротися за серце української актриси. Анкету можна заповнити на спеціальному промо-сторінці.

Екс-Холостяк Іраклі Макацарія поділилися своєю думкою про новий проект і дав кілька порад для Ксенії.

"Я думаю, що дуже багато глядачів чекали саме такий формат. Успішність проекту "Холостяк" триває багато років і кожен сезон глядачі спостерігають за тим, як дівчата намагаються вибудувати стосунки з головним героєм. Звичайно, тепер буде дуже цікаво побачити чоловічу конкуренцію за серце героїні. Я дуже сподіваюся, що чоловіки зможуть вибудовувати свою позицію і захищати своє право на стосунки без фізичної сили", - говорить Макацарія.

Він розповів, що особисто знайомий з Ксенією і вважає, що вона є ідеальної героїнею для проекту "Холостячка".

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Іраклі Макацарія, фото - Instagram
Іраклі Макацарія, фото - Instagram

"Це дуже гарна, розумна, цілеспрямована і гідна дівчина, яка заслуговує щастя. Чоловікам доведеться гарненько попрацювати над собою, щоб привернути увагу Ксенії. Вважаю, що Ксенія досить розумна дівчина і чудово відчуває людей. Мені буде дуже цікаво спостерігати за її спілкуванням з учасниками. Я побажаю їй терпіння, мудрості і знайти справжню любов на проекті", - прокоментував Макацарія.

Ксенія Мішина, фото - Instagram
Ксенія Мішина, фото - Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Даша з "Холостяка" розкрила інтимні секретики.

Як повідомляв Знай. ua, нова "Холостячка" Ксенія Мішина оголила стрункі ніжки в ковбойському фотосесії.

Також Знай. ua писав, що "Холостяк" Добринін показав весільне відео з Квитковой і поділився секретами щасливих відносин.