Нещодавно зірка культового серіалу "Беверлі-Хіллз: 90210" Брайан Остін Грін зробив у своєму подкасті заяву про розлучення з актрисою Меган Фокс. За його словами, це ніяк не пов'язано з музикантом Machine Gun Kelly, який часто проводив час з його дружиною.

Незважаючи на обіцянку Брайана завжди любити Фокс і своїх трьох дітей, мабуть, він не має наміру залишатися самотнім.

Так, днями компанію за покупкою їжі на винос йому склала 25-річна модель Кортні Стодден, яка також нещодавно розлучилася.

Грін і Стодден

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Якщо Брайан і Кортні можуть бути просто друзями, то щодо характеру відносин його колишньої дружини Меган і її нового бойфренда Колсона Бейкера (він же Machine Gun Kelly) сумніватися не доводиться.

Раніше папараці зняли на камеру прогулянку коханих Лос-Анджелесом, які трималися за руки і ніжно цілувалися в машині.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Меган Фокс знялася в кліпі свого нового бойфренда Колсона Бейкера (Machine Gun Kelly) на сингл Bloody Valentine з його прийдешнього поп-панк альбому My Downfal.

Як повідомляв портал Знай.uа, Брайан Остін Грін зізнався, з ким з актрис мав інтрижки.

Також портал Знай.ua писав, що чоловік Меган Фокс шокував світ натяком на розлучення – "Набридає сидіти на одній квітці".