Син російської актриси Олени Яковлевої Денис Шальних став популярним у мережі завдяки своїм численним татуюванням і шрамуванню на обличчі. За малюнками на тілі складно побачити, як виглядає молодий чоловік насправді.

Проте нещодавно Денис взяв участь в експерименті, який влаштували майбутні телевізійники, студенти РДГУ. Результатами незвичайних дослідів Шальних поділився на своїй Instagram-сторінці.

Так, хлопцеві запропонували приховати татуювання на обличчі під товстим шаром гриму.

Денис Шальних, фото з Instagram
Денис Шальних, фото з Instagram

Треба зазначити, що без татуювань він виглядає набагато краще. Причому відразу виявилася схожість Шальних з його знаменитою мамою.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

"Прикольно вийшло. Мішків під очима правда не вистачає. У них так зручно ховати всепоглинаюче розчарування. І блідо вийшло. Але я тільки за! Мені цілком подобається, а критикувати мовляв, що можна якісніше це нерозумно. Я ж не манекенник Леді Гаги в кінці-кінців. Взагалі позитивно зарядився від студентів, яким реально цікаво вчитися і вони супер намагаються", – написав Денис.

Денис Шальних, фото з Instagram
Денис Шальних, фото з Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 5 неймовірних перевтілень за допомогою макіяжу.

Як повідомляв портал Знай.uа, вдова Кобі Брайанта носитиме пам'ять про загиблих чоловіка та доньку на собі.

Також портал Знай.uа писав, що жінка лягла під ніж хірурга, щоб стати ящіркою.