Скандал з колишньою подругою Джонні Деппа Ембер Херд, отримав продовження. Херд звинувачує Деппа в домашньому насильстві, однак її адвокати раптово почали різко звільнятися. Жовта преса в США почала підозрювати, що справжня причина розриву Джонні Деппа і Херд… Груповий секс з участю Ембер, її подруги Кари Делевінь і… Ілона Маска!

Ілон Маск, скріншот: YouTube
Ілон Маск, скріншот: YouTube

Маск вже відреагував на звинувачення в “трійничку, і заявив, що “життя надто коротке”, а Деппу пора “закопати сокиру війни”. Щодо безпосередньо інтиму з Херд і Делевінь, Маск порекомендував звернутися до самої Каре. За його словами, Делевінь підтвердити, що сексу у нього з Херд, і з нею ніколи не було.
При цьому Маск не заперечує, що складається у відносинах з Херд. Однак мільярдер також зазначає, що поки Херд не розійшлася з Деппом, у них не було жодних стосунків. Однак американська преса повідомляє, що Херд кілька разів бачили в будинку Маска ще до скандалу з Деппом.

Ембер Герд й Ілон Маск, фото Daily Mail
Ембер Герд й Ілон Маск, фото Daily Mail

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що флагман Huawei 40P розчарував експертів якістю звучання динаміків. І хоча смартфон має одну з кращих камер на сьогоднішній день, динаміки сильно псують загальне відчуття від смартфона.

Як повідомляв Знай.uа користувачі Windows 10 виявили новий баг. Повідомляється, що тобі принтери, які з'єднуються з комп'ютером через USB-порт не можуть працювати з ОС, пристрій просто не бачить його.