Відомий український шоумен і ведучий Ігор Кондратюк жорстко висловився про чинного президента України Володимира Зеленском. Свою думку він озвучив у програмі "Гончаренко рулить".

Ведучий програми Олексій Гончаренко поцікавився у Кондратюка щодо його думки про шоумена Олександра Скічка, який пішов у політику і після цього розмова перейшла на Зеленського.

Кондратюк сказав, що не має нічого проти Скічко та його відходу в політику, а ось Зеленський, коли пішов з шоу-бізнесу "стрибнув із сьомого поверху".

Ігор Кондратюк
Ігор Кондратюк

"Тому що він (Зеленський - Ред.) - ніхто. Я не хотів би його скривдити, є ж закон на цю тему... Він для мене непорозуміння, навіть після року, як він став президентом. Його ці екзерсиси, які я читав в одному з інтерв'ю, ну, це що попало", - сказав Кондратюк.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Шоумен різко висловився про гаранта і зазначив, що "шлях у політику – це не тунель".

"Я повторюю, він непорозуміння. Я, звичайно, в меншості, ну, добре, подивимося", - сказав ведучий.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кондратюк різко пройшовся по російських зірок в Україні.

Як повідомляв Знай. ua, Козловський стверджує, що Кондратюк зажадав від нього 300 тисяч доларів за "свободу".

Також Знай. ua писав, що Козловський видав Полякової найпотаємніше, від Рамины і Кондратюка до весілля й інтиму.